torsdag 14 maj 2009

Brustna löften och Lasse Stefanz

Så sent som för några veckor sedan lovade jag mig själv dyrt och heligt här i bloggen att jag aldrig ska åka längre än till Yesterday för att dansa till Casanovas. Men då visste jag ju inte att jag skulle vara ensam i helgen, och att jag är väldigt danssugen, och att Elin också ska dit. Ja, till Mälarsalen alltså. Och Cassa novas. Två onda ting av två. Jag får hoppas att mina mycket låga förväntningar gör att jag kommer få en bra kväll. Och en god middag innan kanske kan väga upp!

Inför lördag har jag den kanske knasiga idén att åka till Mälarsalen igen och dansa till Lasse Stefanz. Jag har aldrig dansat till dem och vissa tycker ju att de är jättekultiga och ja, vad har jag att förlora (utom 200 spänn) tänkte jag? Men om jag ska ge mig iväg på såna tokigheter behöver jag veta att det finns nån att dansa med. Helst nån med typ toppfavoritstatus.

Nu finns det bara en enda sån, som jag vet kan tycka att det är ok att dansa med mig sisådär åttio procent av kvällen till knasiga band, och som jag faktiskt vågar fråga. Och tyvärr tyvärr verkar han inte vara tillgänglig just nu. :*( Så det kanske blir något helt annat på lördag. Men OM någon annan lämplig person läser det här och har tänkt åka dit så nåde dej om du inte kontaktar mig!!! ;)

Inga kommentarer: