lördag 9 maj 2009

En bra danskväll trots allt

Jag åkte till Yesterday igår kväll utan större förhoppningar men med ett stort behov att kramas och att inte tänka på någonting. Jag hade inte trott att det skulle komma så mycket folk men när jag kom tio i så var det kö upp för backen. Hittade en dansfavorit att dela kö med och han frågade redan på väg in om vi skulle dansa första och såna initiativ uppskattas så himla mycket! "Det är ju inte ofta man får chans att bjuda igen" sa han, och så är det ju tyvärr. Ganska snart var vi inne och jag hittade Elin och ett bord.

Det där med att tänka på ingenting sprack tyvärr ganska snabbt och dansfavoriten märkte tyvärr av min distraktion och gjorde allt för att koppla tillbaka mig till dansgolvet och nuet. Där och då bestämde jag mig för att stanna på golvet hela kvällen och gå in i mig själv så gott det gick och ha en trevlig kväll.

Efter första dansen var jag i så stort behov av att bli kramad av nån som bryr sig och jag sprang på den bästa tjejfoxen som golvet kunde erbjuda. Hon fick ta hand om mig även fast hon inte visste om det riktigt *tack* och sen kände jag mig starkare resten av kvällen.

Jag hade inga förhoppningar om toppfavoriter den här kvällen men det trillade in en av de allra allra bästa, en top 2! Det är han som alltid bjuder upp mig och så även denna gång. Han såg mig först när jag satt någon låt och tecknade direkt att han skulle komma så snart låten tog slut. Det betyder så mycket mer än vad man kan tro! Glad för det och sen grymma låtar, ojojojojoj vilken dans!!! Kände direkt att det var kvällens bästa, total känsla! Så härligt! Ofta när vi dansar blir det ganska oseriöst men det här var nåt annat. *GrrrrMmm*

Kvällen löpte sen på med faktiskt bara riktigt bra dans. Även en till toppkille som jag inte sett på evigheter bjöd plötsligt upp i vimlet och det var synd bara att det var lite för trångt när vi dansade. Sista dansen fick jag också med Top2. Han hade visst legat i i gymet sen sist så det var en lite annan kille än sist vi sågs och han verkade bli väldigt nöjd när jag påpekade det! Kul att göra någon annan glad. :) Första låten var en riktig myslåt men tyvärr var sista inge bra. Jag fattar inte varför banden ofta lyckas lägga låtar utan riktig danskänsla som allra sista??? Men vi röjde bugg i två extranummer också och det var ju helt galet kul så jag blir nästan arg att vi dansar så sällan!

Zlips spelade bättre än på länge tyckte jag men jag börjar faktiskt bli galen på deras långa (och ofta helt meningslösa) slut. Ett bra slut på dansen är ganska viktigt för helhetsupplevelsen men med Zlips blir man bara irriterad. Skärpning!!!!!

Totalsummering: En bra danskväll mot alla odds!

1 kommentar:

Puman sa...

Skönt att du fick en bra danskväll när du så väl behövde det. Det är väldigt befriande att existera i musiken har jag märkt. Förresten, vem kan motstå en Frida som med utsträckta armar ställer sig framför en och säger "Fox me!!" :-) Inte jag i alla fall! *tycker att du ska trademark-registrera den uppbjudningen* :-P

Det var kul att se dig och dansa med dig, som alltid. Hoppas att IRL-bekymren skingras så att ni kan njuta av helgen!
KRAAAM