fredag 29 maj 2009

Första kommentaren *phu*

Har redan fått första kommentaren på min krönika och den var medhållande och positiv. *Dansar en liten segerdans samtidigt som jag drar en lättnadens suck!* Första kommentaren är viktigare än man tror för fortsättningen!

Jag har blivit lite nervös inför den här publiceringen med tanke på censurdebatten som pågår på DM. Bit inte den hand som föder dig osv... *Torkar pannan*

3 kommentarer:

Puman sa...

Förstår att det är skönt att se att folk har fattat vad du vill få fram. I och med att du är så duktig på att uttrycka dig, så blir det också svårt att missförstå vad du skriver, och jag tycker verkligen att du lyckats rikta vass kritik på ett konstruktivt sätt - en svår uppgift!

Det där med att inte bita den hand som föder en borde vara mer tillämpbart på Mälarsalen än på dig, med tanke på bemötande osv. Som jag skrev på DM, vi kunder betalar deras lön. Om vi inte hörsammas i vår kritik, så kan vi välja att lägga pengar någon annanstans. Konsumentkraftens enkla lag, helt enkelt ;-) Och DM verkar inte vara tillräckligt viktigt för Mälarsalen att bry sig om, vassare och mer okonstruktiv kritik mot Mälarsalen än den du framförde i krönikan, har ju publicerats utan minsta knyst till protest från någon instans.

You go girl!
KRAM

Frida sa...

Tack för ditt stöd. Jo, det känns riktigt bra nu och jag ÄR ju väldigt nöjd med texten som jag kämpat med fram och tillbaka.

Och jag är ju inte rädd för repressalier egentligen. Men att få Mathias' stöd känns alltid extra skönt.

KRRAAAAM

Motvillig sa...

Jag använde uttrycket "Bit inte den hand som föder Dig" på DM, men det har fått betydligt större proportioner än jag hade för avsikt kan jag lova.....