tisdag 19 maj 2009

En gång växelhäxa...

Dagen passerade ganska obemärkt förbi. Jag var nere på byn på lunchen och köpte skokräm till mina stackars dansskor. Jag har tänkt på det jättelänge för de har verkligen sett bedrövliga ut men nu blev de i princip som nya. :)

I morgon blir mötet med chefen av så då får vi se vad de hittat på åt mig. Hoppas det är nåt lite roligt i alla fall. I övrigt håller jag på och styr och ställer lite med saker som jag inte tycker är som de borde. Växeln till exempel. Inte mitt jobb alls men ibland kan man lite för mycket om saker för att inte irritera sig.

Ikväll har jag varit duktig och bakat en hel plåt med mockarutor igen. Så nu är det läge att hälsa på. Jag ska sitta och äta dom på torsdag kväll när Daniel fröjdar sig på Hågelby. ;) Jag har funderat lite fram och tillbaka om jag ska jobba på fredag eller inte, men jag jobbar nog. Bara jag har nåt att göra så är det lika bra att tjäna lite pengar. Kanske kan man ta en lite kortare dag. Sen är det helg!

Inga kommentarer: