söndag 3 maj 2009

Vad har han för problem???

I morse när jag loggade in på DM hade jag plötsligt fått nya kommentarer på mina krönikor. Det är passion2008 som har kommenterat netikettartikeln med orden: "gillar inte den här artikeln." och min första artikel med presentationen om mig själv med orden: "ärligt talet syns inte att du har dansat så länge. " Han har även kommenterat min senaste artikel om tävlingsdans.

Hur ska man bemöta en sådan här person? Bäst är naturligtvis att låtsas som det regnar och bara ignorera, men jag gillar verkligen inte när folk skriver negativa och på gränsen till elaka saker om andra så officiellt. Vad får han ut av att skriva sånt? Det är ju inte precis första gången jag reagerar på hans kommentarer men det här är första gången det rör mig.

Helt ärligt får man ju lust att helt enkelt trycka ner en svettig danssko långt ner i nåns hals..

5 kommentarer:

Lindy sa...

Du håller - Jag trycker!!!!

Puman sa...

Tror att problemet sitter mycket i bristande kommunikation, han behärskar helt enkelt inte språkets nyanser, och får därmed en annan upplevelse av texten än de flesta får, alltså reagerar han inte på det du skrivit utan på det han tror att du skrivit. Sedan ska han dessutom försöka sig på respons :-P

Jag tycker inte att du ska ta åt dig av vad han skriver, jag vet att det du skriver är uppskattat av många. Själv ser jag redan fram emot nästa alster.
KRAM

Frida sa...

Jo, jag tror som du Puman. Det är inte ens säkert att han menar som han skriver, han kanske menar tvärtom. Men min erfarenhet säger nåt annat...

Jag bryr mig inte så mycket egentligen men det är principen. Det är ju tråkigt om någon med sämre danssjälvförtroende skulle sluta dansa efter en liknande kommentar.

kram

Anonym sa...

När jag började dansa för hundra år sidan hade en elak kommentar förmodligen fått mig att sluta dansa. Något jag har burit med mig under årenslopp att vara positiv emot nya dansare.

För en tid sedan dök det upp en tjej som undrade om jag kom ihåg henne. Nej... tyvärr. Hon tackade för att jag hade sagt något positivt om hennes dans ett år tidigare. Sådant är vardagslycka.

Thomas (tompis) sa...

Som Puman sa. Jag har slutat läsa passion2008's kommentarer då jag inte vet hur de ska tolkas.