måndag 18 maj 2009

Hjälp inför ny krönika

Det börjar kännas som att Mälarsalen gjort sig förtjänta av en egen krönika. Och i det här fallet ska det inte ses som något positivt. Jag känner dock att jag behöver lite hjälp!! Jag vet ju att det är en del dansare som läser här, både "gamla rävar" och newbies som jag själv. Vad är din erfarenhet av Mälarsalen? Hur var det förr? Hur är det nu? Hur har du blivit bemött? Vad har blivit bättre? Sämre? Vad skulle göra att du skulle börja/sluta åka dit? Övriga reflektioner och tankar?!

Jag själv drog slutsatsen igår att om det fanns något alternativ till Mälarsalen varannan fredag så skulle de ganska snabbt förlora den yngre delen av fredagspubliken. Intressant är också att jämföra t ex den pulik som dansade till Casanovas på Yesterday för bara ett par veckor sedan och vilka som kom till Mälarsalen.

Hjälp mig nu med lite input!!! Pleeease! PM:a mig på DM eller skriv en kommentar här (om du inte vill att jag publicerar den här i bloggen så skriv det så behåller jag den för mig själv). Skriv helst inte anonymt för då kan jag inte återkoppla. Tack!!

1 kommentar:

Frida sa...

Jag har fått ett par Mälarsalenstories nu men vill gärna ha fleeer!! Extra gärna från er som varit med ett tag! :)