onsdag 13 maj 2009

Trevlig lunch tack och lov!

Idag är det totalt dött här. I princip hela min avdelning är borta och jag har inget att göra. Och då menar jag inget! Tra-la-la...hämta te.....tra-la-la....äta banan...tra-la-la....ni fattar...

Ingen hade överhuvudtaget saknat mig om jag inte var här idag. Jag hoppas verkligen att jag kommer få lite att jobba med här så småningom. Jag har suttit och ruttnat nog på mitt förra jobb. Tack och lov har jag tillgång till Internet så jag kan underhålla mig någorlunda men det är ganska påfrestande att känna sig så överflödig.

Eftersom jag visste att det skulle va tokdött här idag passade jag på att ta en lång lunch med en danskompis. Kul, kul. Vi lyckades nästan inte sluta prata. Nästa gång får vi se till att sitta nånstans där man kan sitta kvar med en kaffe läääänge. Jättetrevligt att det finns en lunchkompis så pass i närheten! :-D

Inga kommentarer: