fredag 22 maj 2009

Tjatigt om toppfavoriter?

Ok, jag erkänner att jag kanske fokuserar lite mycket på mina favoritdanskillar i dansrecensionerna. Men det är egentligen en helt naturlig speglning av mina danskväller som är väldigt fokuserade på att leta och plocka guldkorn. Och det är verkligen inte bara jag som är sån. I princip alla mina dansväninnor har precis samma inställning. (De kanske bara inte skriver blogg..)

Och är killarna verkligen sådär bra eller är det bara för att det är mr X eller mr Y som jag tycker det är bra? Såhär är det nog; Jag skulle ju inte skriva att det var bra om det inte var bra, och anledningen till att det blir sådär bra gång på gång skulle jag säga är för att man bara klickar med en del personer. Och jag tycker främst att det har att göra med att man lyssnar på musiken på samma sätt, för faktum är att de killar som ligger där på topplistan dansar alla väldigt olika!

Det har alltså inte så mycket med dansstilen att göra som man skulle kunna tro. Därmed inte sagt att stilen är oviktig, jag föredrar en viss sorts dansstil i foxen och när jag hittar någon som stämmer in på den så är ju sannolikheten större att det blir riktigt bra dans.

Men på en danskväll kanske det blir en två-tre såna toppdanser om jag har tur och det är häftigt när det stämmer till hundra procent, därför envisas jag med att skriva det. Resten av kvällen dansar jag ju också med alla möjliga och det är oftast mest bra och roliga danser, men de kanske inte sticker ut på samma sätt. Därför vet jag inte vad jag ska skriva om dem. Först dansade jag med A, sen kom B och bjöd upp och sen blev det ett par fox med C som hade ny tröja.....näe...inge kul läsning. Jag skriver helt enkelt ner det som jag vill minnas från kvällen.

Faktum är att jag är mycket bättre på att ha roligt nu, oavsett vem jag dansar med, än jag var för sisådär 1,5 år sedan. Jag tror att det beror på att jag är mycket säkrare i mig själv och jag behöver inte bli "lyft" av killen hela tiden. Och om det verkar läskigt att bjuda upp på grund av mitt toppfavoritsvammel så har man som alltid ett val - låta bli, eller ta det som en utmaning! Så tänker jag när jag ska bjuda upp nya "läskiga" offer.

Inga kommentarer: