fredag 29 maj 2009

Mälarsalen - ett nödvändigt ont?

Nu är den klar, min krönika om Mälarsalen. I och med att jag fick flera personers bild av detta dansställe att ta del av och även faktiskt ta hänsyn till så lyckades jag kanske inte skruva till texten så som jag kanske tänkt från början. Men att bara vara arg lönar sig sällan utan fakta brukar kunna tala för sig själv. Jag hoppas det i alla fall.

Stort TACK till er läsare som hjälpte mig med detta! Det var väldigt nyttigt att få olika slags dansares syn på saken, och med olika slags dansare menar jag människor med olika ålder och dansbakgrund. Dansvärlden är som jag ser det uppdelad i olika skikt eller kretsar. En del rör sig kors och tvärs i alla skikt medan andra håller sig till ett, frivilligt eller ofrivilligt. Olika människor får således ut olika mycket av olika danskvällar och jag är uppenbarligen ganska insöad på min egen verklighet. Tack också till mina korrläsare och tyckare!

Nu har jag i alla fall publicerat krönikan och håller andan... Jag har också skickat den till Hans Ryberg, VD för Mälarsalen. Så får vi se om det blir någon reaktion. Jag kanske blir portad, vem vet? ;)

Läs krönikan här! (Och kommentera gärna ni som kan!)

1 kommentar:

Malin sa...

Lite sent har jag läst din krönika. Mycket bra skrivet! Har själv funderat på att bojkotta Mälarsalen efter blivit väldigt uppretad där men behovet av dans lättillgängligt har varit för stort.

//Malin