onsdag 27 maj 2009

Har jobbat på jobbet!

Den här arbetsveckan har börjat riktigt bra. I måndags startade ett nytt litet projekt som jag är med i och det känns både ganska roligt och intressant. Så fram till idag har jag haft en del att pyssla med som resultat av uppstartsmötet. Skönt att få känna sig lite nyttig och samtidigt lära sig något. Torsdag-fredag blir nog lite lugnare vad jag vet precis nu, men i morgon kanske jag vet nåt annat, hoppas det.

Idag åt jag lunch med bror och en kollega till honom eftersom de var i faggorna. Det kan nog bli så ibland eftersom deras utgångspunkt ligger i närheten. Trevligt. I morse var jag på jobbet redan klockan sju och åkte hem fyra. Det var helt klart bra tider trafikmässigt och också skönt att komma hem tidigt. Men jag kräver ganska mycket sömn och måste lägga mig i tid om jag ska jobba såna tider. Det är jag tyvärr inte så bra på.

Inga kommentarer: