torsdag 28 maj 2009

Ruggig danstorsdag

Idag är det torsdag och årets utedanspremiär för mig närmar sig. Vi är i alla fall inne på rätt dygn nu. Det ska vara tio grader ute i princip hela dagen och så ska det skvätta lite under dagen men hålla uppe ikväll. Så ser prognosen ut. Här har det börjat regna på tvären nu men jag har packat väskan med både varma kläder och tetermos för att slippa frysa.

Jag brukar lätt bli kall, framförallt om vänsterhanden som sällan killen vill ta i (och alltså värma) i buggen och sen ligger den på killens axel och fryser i foxen. Kanske borde skaffa en sån där vit handske till den, alternativt ta för vana att lirka in den innanför killens tröja och värma mig där. Kanske skulle vara populärt? Inte!?

Jag har faktiskt fått göra det en gång. Jag frös så himla mycket om händerna och så var det nån kille, jo jag tror jag minns vem, som erbjöd sin varma rygg till mina iskalla. En annan variant har varit att hålla båda händerna på killens bröstkorg (där är det varmare eftersom händerna då är emellan kropparna så att säga och där är det ingen vind utan bara mysigt) och killen fick då hålla om mig med båda armarna så att jag skulle kunna följa ändå. Alla sätt är bra.. :)

Jag vet inte om man blir så danssugen när man tittar ut just nu men nog är jag sugen på dans alltid. Dessutom vet jag att det kommer åtminstone en långväga favorit. Jag gillar verkligen att få små meddelanden om det och när nån frågar om jag ska komma. Trevligt sånt!

Inga kommentarer: