måndag 18 maj 2009

Installerad

Idag fick jag tillträde till mitt rum på jobbet. Skönt!! Jag höll på hela förmiddagen och fixade och fejade. Städade bort det mesta och ersatte med inget. När jag började kändes rummet ingrott och mörkt men nu är det ljust och luftigt. Folk kom förbi och undrade vad som hade hänt. Det var ju jag som hade hänt..

Jag har nu äntligen fått plugga in min egna dator. Låg under bordet ett tag och drog sladdar hit och dit sen installerade jag Firefox det första jag gjorde. Upptäckte att det inte gick att uppdatera gamla skräp-IE6 för det var låst och när jag öppnade FF så upptäckte jag till min fasa att jag inte kom ut på nätet! Katastrofen var nära. Tänk om de hade låst nätet för FF?? Kunde det vara möjligt. Det blev ett panikmejl till IT-avdelningen i Bryssel och jag fick snabbt svar. Jag behövde bara kopiera över proxyinställningarna från IE så ordnade sig allt. Phu-phu-phu! Jag kysste IT-killen-i-Bryssels fötter via mejl och fullkomligt flög ut i cyberspace. :-)

Sen kunde jag börja jobba så smått i mitt egna rum. Kändes väldigt trevligt. Ska fortsätta göra mig hemmastadd i morgon. :)
Min utsikt! :)

Inga kommentarer: