lördag 2 maj 2009

Familjen i solen

Första maj tillbringade vi ute i det sköna sommarvädret. Daniel har fått för sig att det är bra träning att lyfta stenplattor så han håller på och lägger om plattgången på framsidan för fullt. Ett kanske inte alldeles prioriterat projekt egentligen. Men vad gör man inte för att ladda för beach 2009. ;)

För att han skulle få något gjort tog jag hand om Tove och vi var ute i trädgården i flera timmar. Tove sprang runt och pekade på humlor och försökte få i sig jord när jag inte såg. Vad är det med jord som vi vuxna har missat? Kan det verkligen vara en kulinarisk höjdare?
Tove klättrar ner baklänges från altanen......och klappar händerna när jag säger att hon var duktig.Undrar vad hon har för bus i kikarn?

Toves morfar kom och hälsade på lagom till fikat och just när han kom hade Daniel tagit en liten vilopaus och gjort mig sällskap på gräsmattan. Mysigt med hela familjen i en enda hög. :) Kika på en till bild i pappas blogg. Tove blev jätteglad och lite lite blyg när morfar plötsligt dök upp från ingenstans och hon skrattade så glatt med stor glad mun "haa-haa-haa".


När vi väl fikat la sig lugnet eftersom morfar och Tove sov middag. Jag och Daniel passade på att steka oss ett tag i solen. Jag fick faktiskt färg, nån annan slags än röd. *chockad*

Vi grillade hamburgare till middag och det är ju så fantastiskt gott ibland! Tove åt också hamburgare fast i upphackad form och hon fick äta själv med händerna direkt ur skålen. Det gick riktigt bra och vi kunde äta allihop samtidigt.

Busungen äter efterrätt. Hon har kommit på att det går att sitta på den upphöjda kanten längs väggen i uterummet.

Tove var jättetrött på kvällen efter allt uteliv och somnade utan ett pip redan vid halv åtta. Då blev det tv-kväll för hela slanten. Pappa åkte hem vid tio och sen fastnade vi för en udda men så grym föreställning som hette The Umbilical brothers. Det var typ stand up-teater eller vad man ska kalla det. Helt sanslöst roligt och skickligt utan nästan någon rekvisita utan mest ljud och ljus. Den går i repris i morgon 13.30 på SVT2. Spela in och se!!!

Inga kommentarer: