torsdag 30 april 2009

Långhelg innan det är dags

Jag hade sällskap på jobbet idag så tiden gick rätt långsamt trots att det va halvdag. Fick tag i personen jag sökte igår för artikeln men blev hänvisad vidare och fick nöja mig med att prata in på ett mobilsvar. Hade hoppats publicera lagom till helgen nu men nu ska jag nog vänta även fast artikeln är i princip klar. Det är förhoppningsvis ganska intressanta uppgifter jag väntar på.

Nu är det plötsligt långhelg och det är riktigt skönt inför nästa vecka när jag ska börja jobba "på riktigt". Det ska bli intressant på alla sätt och känns lite obegripligt fortfarande. Snart måste jag alltså börja prestera på arbetstid, hur ska det gå? Kommer jag köra till jobbet på lätta hjul och från jobbet med känslan att ha gjort någon verklig nytta? Kommer jag känna att jag får träffa Tove tillräckligt? Spännande och lite oroligt.

Helgen är faktiskt helt tom. Vi har inga direkta planer och de som fanns blev ju inställda. Lite ovanligt. Det verkar bli fint väder och då kan vi pyssla ute samt äta gott i solen. Inte dumt.

1 kommentar:

Puman sa...

Skönt med en långhelg innan du börjar på nya stället, då hinner du ladda upp ordentligt och komma igång. Håller tummarna för att du ska trivas.

Det där med att jobba på arbetstid istället för att surfa löser sig säkert också, det är rätt nyttigt för själen att känna att man presterat något för sin lön när den trillar in på kontot :-) Vem vet, det kanske är beroendeframkallande även att jobba? Socialstyrelsen borde gå ut med varningar... ;-)
KRAM!