fredag 29 augusti 2008

Kram och Puss

Det där med att avsluta mejl/PM/MSN med "Kram" har ju liksom blivit standard. "Mvh" är ju liksom lite för stelt och man avslutar ju inte heller gärna ett mejl med "Hej då".

Men nu hörde jag mig själv avsluta ett telfonsamtal med "kramkram" häromdagen. Och jag pratade med en danskille som jag inte alls känner särskilt väl. Ganska lustigt. Men det är ju så typiskt mej. Jag är ju vanemänniska så det står härliga till. Det är inte alltid så bra.

Fråga Elin hur många gånger jag har varit nära att ge henne en puss. Liksom för att jag är så van att pussa på Daniel när han sitter bredvid. Ok, det brukar inte hända så mycket, jag hinner oftast hejda mig när jag känner att hela min kroppsenergi håller på att förflytta sig mot nåt som vore ett misstag. Men då får Elin veta att "nu höll du på att få en puss.."

Nu gör det ju inte så mycket om jag råkar ge Elin en puss. Hon pussar ju på mej ibland (dock på kinden) när jag råkat gjort henne extra glad. Men häromveckan körde vi hem ett annat dansande par och killen satt bredvid mej i baksätet. Och höll jag inte på att ge honom en hejdåpuss när han klev ur bilen?!! DET hade varit grymt pinsamt! Och tänk vad förvånad han skulle blivit. Hahahahaha

Jag har av just denna anledning sagt åt Daniel att vi inte får pussas när vi dansar fox och inte minst i gnussen. Nu gör vi ju det ibland ändå men herregud vad det skulle kunna ställa till! ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag arbetar på sjukvårdsrådgivningen och där hör jag ofta avslut som, ha det bra! vi hörs! iblande slipprar även ett litet puss och kram fram också. Man förstår ju att det är en vanlig avslutningsfras men det kan låta lite roligt att få höra detta.