fredag 8 augusti 2008

Omskriven

En av killarna jag bjöd upp igår har skrivit om mig i en blogg på Dansmaffian:
"Kvällens överraskning och positivaste händelse, för mig, var när en söt, ljushårig tjej bjöd upp till dans. Denna smidigt dansande dam har jag "spanat" in och tänkt bjuda upp under de två senaste danskvällarna utan att lyckas. Det har lika mycket med mod att göra som med min talanglöshet i just bjuda upp. Men så bjöd hon upp mig och va glad jag blev. Henne tänker jag bjuda upp nästa gång för hon bjöd på riktigt bra dans även om buggen stördes av trångt dansgolv."Trevligt, eller hur!? Och JAG har i alla fall en viss talang när det gäller att bjuda upp. Gladast blev jag över att han skrev att jag var söt. Man är ju för knäpp. Men hur ofta får man höra det av någon (nykter!) man (förutom ens partner då)?? Man försöker ju ändå göra sig så fin det går, efter förutsättningarna, inför varje dans. :)

Inga kommentarer: