måndag 18 augusti 2008

Sportanalys för fumliga

Läser idag i Karin Lindells blogg om hennes syn på sport och OS. Fruktansvärt rolig människa och mamma. Ett utdrag nedan och läs hela inlägget här.

Okej innan alla hade teve, och radion var enda sättet att få reda på saker och ting, och okej att sport av någon anledning är löjligt populärt - men heminredning är också populärt. Och hur många radioprogram finns det där man har möjlighet att lyssna på någon som tittar på någon som tapetserar?

"Nu doppar han alltså rollern i limmet, hur ska det här gå? Vi hade ju en incident förra veckan då Kalle fick lim både på händerna och på golvet, och det är ju möjligt att detta fortfarande påverkar honom. Han har ju dessutom varit lite förkyld, och sa till mig här innan programmet att han inte var riktigt i form. Sedan är ju inte vävlim Kalles favorit heller, han arbetar bättre med vanligt tapetklister. Nu pressar han rollern mot väggen och drar den liksom upp och ner, upp och ner. Kalle fortsätter att dra rollern upp och ner - ånej, ånej! Vad är det som händer? Vad gör Kalle? En oväntad dragning åt höger har lett till att flera limdroppar landat på golvet! Kalle finner sig dock snabbt och torkar upp limmet med en trasa. Och nu är det dags att sätta upp tapeterna! Det är ett vackert mönster, ett av Kalles favoriter, så kallad medaljongtapet, men oj vilken mönsterpassning! Bla, bla, bla..."

Hahaha, precis min humor!! =D

Inga kommentarer: