fredag 8 augusti 2008

Jannez på Hågelby - GRYM kväll

Vad är väl en dans till Jannez...den kan ju va dötrist..å tråkig...å alldeles alldeles underbar! Jo precis så är det faktiskt. Jag blir inte klok på det där bandet. Igår tyckte jag att de spelade kanon. Massa bra foxlåtar, vilket jag brukar sakna (och precis när jag behövde dem dessutom, kors i taket!), och ett fantastiskt sound.

Men största anledningen till att kvällen blev så bra var förstås allt folk. Vart man än vände och vred sig såg man killar man gärna ville hinna dansa med. Huu...hur hinna på fyra ynka timmar?! Dessutom satt Linda där och väntade på oss som en glad överraskning! Kuuul! Och dessutom (2) kom ju Malin också, första gången som vi ses på dans sen vi blivit av med våra magar båda två. =)

Jag hade spanat in ett par nya killar på DM som jag tänkte bjuda upp under kvällen. Väldigt bra att göra så för mig, för om jag inte känner igen killarna, om så bara från en bild, så "ser" jag dom inte. Ser inte träden för all skog lixom. Jag lyckades bjuda upp ena men den andra var så fruktansvärt lik min kusin så det blev för förvirrande. Haha. Men jag bjöd faktisk upp ett par andra nya istället.

Kastade mig över en kille som jag inte sett sen BLs julfest. Och ojojoj så KUUUL! Tyckte att han borde dyka upp i trakten lite oftare och det tyckte han med. Grym dans!

Jag hade ju nån slags intention att inte dansa med mina vanliga vapendragare denna kväll och det gick ju nästan. Blev dock alltför sugen på en toppfavvofox på slutet så åt h-e med mina intentioner. Ställde mig och surrade lite med Linda emellan och när låten började ta slut så sa jag till henne att jag tänkte gå och placera mig lite strategiskt så får vi se. Och det gick ju över förväntan. Den mest subtila uppbjudning jag nånsin gjort. Haha. Jag bara ställde mig och tittade in i det buggande folkhavet och fick en högst musikanpassad nick till svar. Tänk om det alltid var så enkelt. Kanske var det inte bara jag som var sugen på en dans. =)

Och vilken tur att jag "bjöd upp" annars hade jag ju missat kvällens underbaraste dans!! Jag tyckte ändå jag hade dansat såå många bra danser denna kväll men ojojoj... Första foxlåten var så fantastiskt härlig att dansa till och vilken känsla!! Susar fortfarande omkring på små moln. KRAAAM till dig!!

Kvällen blev som sagt bra på alla vis. Det var visst fyrahundra pers nånting på plats. Vädret var med oss, massor med bra dans, massor med roligt och trevligt folk på plats och alla verkade ha kul. Elin och jag tjattrade som besatta hela vägen dit och hem. Det är ju halva nöjet. Att utvärdera killarna man dansat med med en god vän. ;)

Inga kommentarer: