fredag 15 augusti 2008

Socialdanssoppan

Jag hade tänkt skriva nåt här idag angående debatterna som rasar på Dansmaffian. Det blev ett långt blogginlägg där istället om att bli en del av socialdanssoppan. Du kan läsa det här.

Jag frågade Elin igår om hon kom ihåg vilka som vi tyckte va sådär BRA när vi började och som då ingick i den i våra ögon upphöjda så kallade "klicken". Vi kom egentligen bara ihåg en person konstigt nog. Hade kanske inte så jättebra koll då på folk eller så har helt enkelt en del av de personerna försvunnit under åren som gått. men troligast är att de nu har smält in bland alla andra dansbekanta man har.

Enligt DM-kommentarer så finns det fortfarande massor av grupperingar och folk som tycker sig vara förmer än andra. Jag kan inte direkt se några jättestarka grupperingar på danserna jag går på. Jag tycker att alla verkar dansa över föreningsgränserna och folk umgås lite hur som helst. De enda som håller sig lite på sin kant är Boogie lovers som står där under sin korkek. Nädå, skoja bara. ;)

Man kan undra hur folk då ser på en själv. Jag uppfattas säkert som dryg ibland bara för att jag är blyg. Jag tar inte alltid ögonkontakt och har till och med svårt att komma mig för att heja på folk ibland. Dumt men sant. Men ingen kan beskylla mig för att ha en snäv danskrets annars. Jag dansar med folk från alla klubbar och gärna såna som är här tillfälligt långväga ifrån.

Har ju till och med börjat vara duktig och bjuda upp massa nya som jag inte känner igen. Men som vi pratade om igår; man dansar ju gärna även med nybörjare som är i ens egen ålder men "gubbarna" kan väl nån annan ta hand om. Nånstans kan man väl dra en gräns. ;) Om man inte blir uppbjuden själv förstås.

Men jag hoppas att man nu inte själv har blivit en del av "klicken". Men, nej, jag vill inte tro det. Men folk som inte känner en kan ju lätt att få förutfattade meningar. Jag menar jag och mina kompisar är ju trots allt himla bra, snygga och trevliga... ;)

Inga kommentarer: