tisdag 5 augusti 2008

Fler danstankar

Efter lördagens dans kände jag på nytt att det hade varit skönt att bara dansa en dans i taget. Det vill säga två låtar, tack och bock. Kanske jag till slut tar steget men jag inser att det kommer bli undantag både hit oh dit i så fall. Men det är så onödigt att slösa bort halva kvällen på danser man inte får ut så mycket av. Jag har till och med svårt att gå ifrån även fast jag fått ont av de första två låtarna. Som killen som höll så illa. Ajajaj. Men jag klarade inte av att lämna honom där när han dröjde sig kvar. Och att "tillrättavisa" en kille är jättesvårt. Usch ja.

"Problemet" infinner sig dock oftast inte med nya. De kan man ju gärna prova att dansa både lugn och snabb med, det kände jag uppe i Umeå. Men ibland stämmer det bara inte och ibland blir man uppbjuden av nån som man vet att det räcker bra att dansa två låtar med. Och jag har ju tydligen börjat dansa glatt(?) med alla som bjuder upp nu.

En kille på Dansmaffian som kallar sig DeeJay har skrivit följande i sin profil:

Definition på dansare:

1. Nybörjare. Kan ingenting
2. Medelmåttig dansare. Är för bra för att dansa med nybörjare.
3. God dansare. Är för bra för att dansa med någon.
4. Avancerad dansare. Dansar med alla - gärna med nybörjare.

Kanske jag har blivit en fyra till slut??! =)

Inga kommentarer: