söndag 3 augusti 2008

Överdansad

Nä, nu har jag dansat för mycket. Igår hade jag kul men var ändå lite missnöjd när jag åkte hem. Gick igenom kvällen för mig själv och hittade inget som var direkt dåligt. Jo, föresten. Casanovas. De är ju ett JÄTTEBRA...coverband, perfekta för vilken after ski som helst. De låter ovanligt bra men det är få av deras låtar som är roliga att dansa till. Tyvärr.

Det andra som gjorde att kvällen inte blev som jag hoppats var att jag sett fram emot ett par repriser med min nyfunna foxfavvo. Nu dök han inte upp, kanske bortskrämd av regnet, vad vet jag. Det är så typiskt mig att låta nåt sånt störa min kväll. Men det är ganska sällan som någon får mig att känna så i en fox. Trots allt.

För övrigt dansade jag med ganska många nya igår. Men det är märkligt vad många killar som inte kan dansa fox ordentligt. En dansade bra egentligen, men han höll i mig som om jag var en och åttio lång, så jag nådde knappt ner till golvet, plus att han tog för långa steg för mina ben. Hopp hopp.

En kille som jag dansat med ibland hade lagt sig till med magrullningar. Helt galet faktiskt. Första stegen skrattade jag till för jag trodde han skämtade, men nejdå han fortsatte så hela tiden. Jag fick kämpa för att hålla mig för skratt. Elin foxade precis bredvid och om vi fått ögonkontakt hade det brustit. Haha. Dessutom kom vi bara ett halvt varv på två låtar. Då blir jag lätt uttråkad.

Nu har jag gnällt färdigt. En del guldkorn fanns på plats också förstås, men vissa har jag nästan dansat sönder så jag ska nog försöka vara försiktigare med uppbjudningarna ett tag. Guldkorn (läs:underbara foxar) får inte slitas på för ofta för då mister de sin glans. Jag har tänkt på det ett tag men det är ju så svårt att låta bli!

Drog mitt strå till pride-stacken och dansade en tjejfox igår också. Det var länge sen nu kan jag säga men det var riktigt kul och hon förde betydligt intressantare fox än många av kvällens killar. Lite ovant att bli förd av nån i kjol bara. =)

Slutligen; Tack ELIN för trevligt sällskap, som alltid. Vad skulle jag göra utan dej? Så trevligt att byta danserfarenheter (läs: surra om och skratta åt alla knäppa/läskiga/bra/mysiga killar...) och livserfarenheter med dej! Och jättekul att vi nu dansar på samma nivå även självförtroendemässigt! Det var på tiden för du är grym! KRAAAM

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vill passa på att tacka igen för att du vågade dig upp på golvet med mig, det var jättekul att få dansa med dig! Om jag får gör jag gärna om det någon gång då jag har mer "förarvänlig" mundering på mig än jag lyckats åstadkomma i lördags...
Kram, Puman

Anonym sa...

Det är så kul att läsa dina danstankar Frida!

Trist att höra att det är brist på bra foxare nere i storstan. Men de som är bra är övergrymt bra, i alla fall om de är släkt med dig ; )

Kram Ankan

Frida sa...

Brist är väl att ta i, men man undrar hur så pass många ändå kan ha så dålig koll. ;) Kram

Anonym sa...

Ja jag kan bara säga detsamma! Vad skulle jag göra utan dig?? Min bästaste vän som finns där i alla väder! Och det är så roligt att tjattra efter en bra danskväll, vi tänker väldigt lika märker jag :) Kram på dig!!!