fredag 29 augusti 2008

Vuxen till slut

Jag har förmodligen tagit det slutgiltiga steget in i vuxenvärlden. Nä inte skaffa barn, det här är större. Jag kan nu få rentav äkta njutningskänslor av att komma ner på morgonen till ett rent kök! Det är sånt där jag aldrig begrep när jag var liten. Vaddå stökigt?? Allt ligger ju överst bara...

Det bästa är att det inte är särskilt svårt att fixa denna njutningstund på morgonen, när jag får koka mitt te och förbereda min frukost på en tom och ren köksbänk. Det är ju bara att städa undan på kvällen, vilket jag alltså gjorde igår.

Ikväll ska jag in till stan och äta ute med Elin och Therése. Jag fick ett presentkort när jag fyllde år. Mat, dryck och mycket skratt är utlovat så det ser jag fram emot. Tove får vara hemma och gosa med pappa.

Men innan dess ska jag pyssla vidare här. Vi var duktiga igår och tömde hallen. Den är ganska stor utan alla grejor. Och mörk. Men det ska det bli ändring på redan i morgon är det tänkt. Vi lär ägna hela helgen åt målning men när vi (förhoppningsvis) är klara så ska vi också hinna med lite dans igen. På söndag slår Yesterday upp portarna för hösten och då vill man givetvis vara där. Förmodligen har vi barnvakt också så vi kanske faktiskt hinner dansa nåt. Det är ju Zlips som spelar igen.

Inga kommentarer: