tisdag 5 augusti 2008

Jo, jag gör annat oxå

Du som läser här ofta tycker kanske jag har blivit helt insöad på dans nu igen. Och så är det ju säkert. Men jag pysslar med lite annat också. I går var vi till exempel ut till pappa och plockade tio liter hallon. Gôtt å finn i frysen till vintern.

Jag har förberett ett monsterinlägg om hur Tove utvecklats senaste tiden också, måste bara få tid och ork att skriva det.

Annars håller jag på och klurar som bäst på våra renoveringar. Letar tapet på nätet, himla smidigt. Man kan tapetsera digitalt så man ser hur det ser ut. Vi ska måla det mesta vitt men en fondtapet ska det bli bakom pianot. Igår var vi och köpte första färgburkarna, 10L antikvit väggfärg och 10L takfärg. Så nu kan vi tjuvstarta om vi har lust. Idag har jag fotat alla vrår som vi ska göra om så jag kan göra fina före-och-efter-bilder sen. =)

Snart kommer Elin hit lagom till middagen. Hon ska åka med Daniel till dansen i Skultuna ikväll. Shake. Kul. Jag ska va hemma med Tove och äta godis. Både gott och nyttigt.

Inga kommentarer: