måndag 1 september 2008

Lite om helgen

Nu är en intensiv helg överstökad. Den började i fredags kväll med middag på Kohphangan med Therése och Elin. Vilket sjukt roligt ställe!! Den som har inrett det har haft det han gjort. God drink i väntan på bord, jättegod mat och gott vin och det bästa av allt var att jag åt gratis! Mycket trevligt. Vi han avhandla både det ena och det andra ämnet under middagen. Det blev en drink på ett ställe till innan vi åkte hemåt åt olika håll. Man är verkligen inte så bra på att dricka när man knappt druckit nånting på två år. Det räcker med vin till maten liksom...sen är allt skojigt... TACK tjejer för en trevlig kväll i alla fall, lite så här sent om sider. =)

Under helgen så har också vårt barnvaktsdilemma inför höstens danskurs löst sig på allra bästa sätt och det känns så skönt! Nu ser vi fram emot parträning för Henke och Lotta på onsdagarna. Det var ett tag sen jag gick nån kurs så det ska bli så kul!

För övrigt har vi...just det...målat! Surprise! Hallen har fått sig en extreme makeover med ny färg på väggarna (snyggt!) och i morgon kväll kommer bror och lägger nytt golv. Skönt att få hjälp av ett proffs ibland. Går så mycket fortare då.

Vi har också hunnit vara ute lite i trädgården och sen var vi ju på dans i går kväll. Morfar och Ewa var barnvakt för första gången och det gick bra förstås. Skönt. Skönt också att vara på dans utan Tove och bara kunna röja på. Kommer ett inlägg om Yesterdaypremiären under dan, kvällen innehöll både några "whohooooo!!!" och ett par "nono" Jättekul var det i alla fall. Nu ska jag och Tove åka och köpa golv.

Inga kommentarer: