fredag 15 augusti 2008

Min personlighet på ett bräde

Jag gjorde ett personlighetstest på nätet. Man svarade på 41 snabba frågor, vilket bara tog ett par minuter och fick veta vem jag är.
Min personlighetstyp:
Tystlåten, vänlig och samvetsgrann. Pålitlig. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabil och praktiskt lagd. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksam på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörd för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Kärriärer som skulle kunna passa mig:

Inredningsdesigner, designer, sjuksköterska, administratör, operativ chef, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistent, präst, kontorsansvarig, affärsinnehavare, ekonomibiträde, hemmafru/hemmaman, trädgårdsmästare, kurator, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarie, medicintekniker.

Jag kan säga att personlighetstypen stämmer otroligt väl. Nu står det bara snälla saker men ändå. Det som jag inte tycker stämmer är "sätter oftast andras behov framför sina egna" samt "vill vara till nytta för andra". Antingen för att jag ÄR för egocentrisk eller för att jag FÅTT VETA att jag är för egocentrisk.

Angående karriärerna så är de ju av vitt skilda slag. Men min barndomsdröm "inredningsdesigner" finns där samt "affärsinnehavare" vilket jag tror skulle va kul fast på tok för dåligt betalt. Sen står ju också "administratör" där väldigt prydligt och det är ju det jag är. Just nu leker jag hemmafru också, men är en usel sådan då jag helst sitter framför datorn. ;) Sen det där med sjuksköterska och kurator och såna medmänskliga yrken försöker även mitt horoskop pracka på mig. Men glöm!

Testa dig själv här.

Inga kommentarer: