onsdag 27 augusti 2008

Öppna förskolan

På onsdagar har den kommunala öppna förskolan babycafe. Jag var där ett par gånger i våras men sen har det varit stängt över sommaren och jag har ju också haft semester. Nu tänkte jag komma in i vardagsruljangsen igen (dessutom är det trist att titta på färg som torkar..) så jag gick dit. Jag var först men sen droppade det in ganska många. Jag märker att Tove tycker det är spännande med alla andra barn och det är ganska trevligt för mig med att ta en kopp fika och prata lite med folk. Så jag ska försöka ta mig dit på onsdagar.

Det är intressant att se vilken skillnad det är på olika barn. I storlek och vad de tar sig för. I måndags i föräldragruppen la vi ner barnen på madrasser så de fick titta på varann. De andra tre låg kvar där och tittade storögt och försökte kanske sträcka sig efter varann medan Tove snabbt backade iväg ett par meter och hittade ett stolsben att suga på. Och hon är yngst.
Öppna förskolan - Tove backade iväg från gemenskapen förstås


Inga kommentarer: