onsdag 20 augusti 2008

Bloggnörd - inlägg 301

MEN vad jag skriver mycket!! Det här är visst inlägg trehundraett. Helt sjukt ju. Har jag inget annat att göra?? Nä, tydligen inte. Det är i snitt 1,08 inlägg om dagen sedan jag började. Så nu vet du det.

För övrigt har jag hållit på och stökat för att få dit inläggens etiketter längst ner under varje inlägg. De hade fallit bort av nån anledning. Har pysslat med detta problem i olika omångar. Hittade i dag äntligen den kodsnutt som saknades men den ville inte godkännas av Blogger. Försökte 20 gånger på samma sätt utan framgång. Förstås.

Kom till slut på att testa i IE och där gick det ju på en gång förstås. Att jag ALDRIG lär mig att kolla där på en gång!!! GAAAAAAAHHHHH!!!!

Jaja, nu står etiketterna prydligt nedanför inläggen i alla fall. (Dvs under alla inlägg som HAR etiketter, dvs inte detta.) Efter typ ett halvårs funderande. Bara att klicka sig fram.

Inga kommentarer: