lördag 16 augusti 2008

Vyssan lull

Igår när jag tyckte det var dags för mig och Tove att sova var hon inte alls med på noterna trots att klockan var elva. Jag hade trott hon skulle somna redan en timme tidigare. Men jag gjorde oss i alla fall i ordning och tänkte att jag ammar henne till sömns. Det brukar ju funka. Så jag ammade men lilla tösen fick tydligen värsta energin av det. Hon började fäkta med armar och ben och låg och småskrattade precis hur länge som helst.

I vanliga fall brukar Daniel sköta vaggandet när hon inte vill sova. Dock brukar hon ju snarare vara gnällig då och inte på det här strålande humöret. Jag orkade inte ens tänka tanken att kliva ur sängen så jag lade mig och sjöng lite för henne och då lugnade hon faktiskt ner sig efter ett tag och efter några sånger tystnade jag och då slöt hon sakta ögonen och somnade faktiskt alldeles lugnt. Vilken seger!

Inga kommentarer: