fredag 22 augusti 2008

Frida-fox de lux med extra allt

Jag vet inte hur jag framställer mitt foxande här i bloggen egentligen. Kanske verkar det som att jag myser hejvilt med alla killar jag kommer över. Men faktum är ju att jag dansar ju väldigt olika med olika personer och de killar som får avnjuta en fox enligt dagens rubrik går ju att räkna på några stackars fingrar. Det kan ju tyckas vara falsk marknadsföring gentemot andra killar. De ser mig dansa en SÅN fox och sen bjuder de upp och så dansar jag kanske inte alls så.

Men det är ju en del av det intressanta med dans. Har ju själv spanat in vissa killar som ser ut att dansa sååå mysigt och...nähä...men vad faan...?! Men jag är ju inte den som nöjer mig med det utan börjar förstås genast klura på hur jag ska få killen att foxa med mig likadant som han foxar med "HENNE"! Det är ibland en riktig utmaning och kan ta lite tid men till slut så är man där. Eller förbi. Mot himmelriket. =)

Och det finns med all säkerhet tjejer som kollar på mej och undrar varför nån kille dansar si eller så just med mej. Och jag tycker mig ha sett en och annan copycat. ;)

Inga kommentarer: