lördag 9 augusti 2008

Roliga(?) fraser från dansen

Denna tråd finns uppe på DM sen länge och många har skrivit ner roliga kommentarer och missförstånd. Några exempel:

Kommentar från en kvinna när hon dansat med en kille:
"Det var som att gå åt fel håll i en svängdörr!"

Kommentar från en kille när han dansat med en tjej:
"Du är som en midjestyrd åkgräsklippare när man är van vid handjagare"

Och från kursgolvet:
"-Tjejer, kom ihåg att flytta övervikten...eller alltså, ni ska flytta över vikten, menar jag..."

Sånt är ju jättekul. MEN sen finns det dom som lägger in rent skryt om sina egna dansbravader. Typ "En tjej sa efter en mysig dans: - Vet du om att du är den grymmaste dansaren jag fått dansa med här ikväll.." Exakt vad är det som är roligt med det?? Såna inlägg får bara personerna att krympa i mina ögon.

Visst skulle jag också kunna rada upp massa fina och snälla saker jag fått höra på dansgolvet men man får väl välja sina forum för det. Tycker jag.

Inga kommentarer: