måndag 25 augusti 2008

Helgen som gick

Den här helgen gick i målandets tecken, men nu fyra strykningar senare är trappan faktiskt alldeles vit. Färgen torkade fortare än vi trott så vi slapp bo i vardagsrummet vilket förenklade en hel del. Kvar att måla är spalje och räcken och jag ska köpa färg till det idag.

Igår hann jag också med att vara sällskap och medtyckare på två lägenhetsvisningar. Sånt är kul. Ena lägenheten gillade vi verkligen, men köket var under all kritik och sånt är jobbigt. Stort och dyrt projekt att byta ut köket. I veckan väntar samtal med banken för att se vad som är möjligt. Lika spännande även fast det inte gäller mig själv.

Tyvärr har det också dykt upp ett stort orosmoln på min annars ganska blå himmel. Något som gör mig så fruktansvärt ledsen och många tårar har redan spillts. Och inget kan jag göra åt det utom att önska att prioriteringarna hade varit annorlunda. Och så kan jag hoppas på att något positivt dyker upp innan och vänder planerna uppochner.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja! Stockholm har väntat på mig alldeles för länge. Jag hoppas kunna fara till Yesterday i slutet av november, när Blender spelar. Jag är i stan då med kören och vi ska sjunga i Globen... Men det beror på hur länge repet kommer att vara på fredagen och om jag hittar skjuts. :S Vill, vill, vill =)

Tråkigt med orosmoln! Hoppas att det löser sig... KRAM