måndag 11 augusti 2008

Semesterslut

De sista dagarna på vår gemensamma semester har vi nu ägnat åt lite målning. Vi skulle ju inte det men så blev det ändå och det känns himla skönt att det nu är gjort. Vägg, tak och list i lilla hallen uppe samt i trappan är nu målade. Nu återstår "bara" själva trappan. Den är nu i furu samt nån otäck linoliummatta i obestämd färg och den ska bli vit har vi tänkt. Och DET kommer göra hela skillnaden. Tror vi. Men det är ett lite senare projekt.

Nu är det en dag kvar och i morgon ska vi vara lite mer lediga. Sen åker Daniel norrut igen. Nu ska det fiskas. På riktigt. Med gubbarna. Min pappa ska också med.

Jag ska vara hemma själv med Tove tills på söndag och passar på att låna in Elin som sällskap över helgen. Vi ska också dansa på torsdag har vi tänkt. Sannex spelar i Hågelby och jag tror det kan bli väldigt trevligt även fast jag kanske inte kommer kunda dansa så mycket. Och så har vi blivit bjudna på ettårskalas på söndagen. Så tiden kommer nog ticka på.

PS: Daniel glasögon försvann på Hågelby för två veckor sen. De har inte hittats. =( Vem vill ha nån annans glasögon?? Därför har han i alla fall sina gamla på sig på bilden nedan.
En mycket konstnärlig familjebild mitt i renoveringen...

Inga kommentarer: