torsdag 28 augusti 2008

Fullt upp

Ja, inte för att jag är stressad eller så men jag har en hel del att pyssla med på dagarna. Vår renovering framskrider enligt plan. Jag har målat spalje i tre dagar nu (när Tove sovit förmiddag samt på kvällarna) och ikväll kan vi förmodligen sätta upp den. Sen ska lampa upp (hur???? jättehögt!!) och tavlor som ska täcka ena väggen. Sen är trappdelen klar. (Och då kommer bilder också förstås!)

Nästa projekt är hallen nere. Ikväll ska vi förbereda där för målning i helgen. Sen ska det också läggas nytt golv och fixas nån slags hatt- och skohylla. Hmhm. Får nog bli nån specialare. Kanske verkar mycket att köra rum efter rum, men det är lika bra att köra på när man ändå är igång känns det som. Och så fort Tove blir mer rörlig så blir allt ännu svårare.

Sen är det ju både ditt och datt att pyssla med förutom renoveringen förstås. Saker som ska inhandlas, lite syjobb, vi har visst en bortglömd trädgård därute etc etc. Men hellre att det är mycket än inget. Blir lite tråkigt annars. Och snart har vi två "lediga" helger då vi har helt andra saker inplanerade. =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hm kan det där syjobbet innebära ett stycke kjol som tillhör mej tro...?

Frida sa...

Ja, kan man tänka sig. Fast jag hade en tröja också som skulle fixas. Och faktum är att jag gjorde det i går kväll. Så nu känner jag mig sååå duktig!