onsdag 22 april 2009

En helg utan familjen

I morgon bitti tar Daniel med sig Tove till Umeå över helgen. Jag blir således ensam hemma och får fördriva tiden bäst jag kan. Fredag och söndag kväll blir det dans. Casanovas på fredag, inte precis min favoritmusik men det var länge sen det var Yesterday nu och det är ju nära. Sen Blender på söndag som inte kan bli annat än en toppenkväll! Får sällskap av Elin båda kvällarna. :)

Jag har dessutom blivit erbjuden att hjälpdansa på en foxkurs på lördagen men jag har lite svårt att bestämma mig. Det verkar bli sommarväder och då vet jag inte om jag har lust att tillbringa hela dagen i en svettig jumpasal kramandes på massa mer eller förmodligen mindre attraktiva män. Hehe. Träffa nån snyggare för en lunch inne i stan eller så låter mer lockande...

Inga kommentarer: