fredag 3 april 2009

Fredag i vårsolen

Idag är det en riktigt härlig vårdag och jag blev dessutom ledig. Jag vet inte alls hur arbetssituationen kommer se ut framöver så jag får se till att njuta av varje sån här dag. På förmiddan var vi iväg till öppna förskolan hela familjen så att Daniel ska känna sig som hemma där nu när det är hans tur. Mysigt. Tove klättrade upp och åkte ner för rutschkanan helt själv i dag för första gången.
Daniels syster Emma är på besök sedan i onsdags och ska stanna ända till påsk. Dessutom kommer Daniels föräldrar ner ikväll och stannar över helgen. Full fart alltså. Det verkar som det ska bli fint väder så då kan vi passa på att umgås ute. Ikväll blir det till att inviga grillen för säsongen.
Eftersom vi har massor av barnvakter i helgen så passar vi på att gå på fest på "klubben". Det ska bli jättekul. Det är temafest som vanligt och den här gången ska jag va så snygg så snygg. ;) Får hoppas nån tar lite kort så får ni se sen. En riktig skräll är att jag faktiskt inte ska köra den här gången! :)

Inga kommentarer: