tisdag 7 april 2009

I väntan på ett riktigt jobb

Redan tisdag. Igår fick jag en halv dags jobb på eftermiddagen då jag blev upplärd på ännu ett ställe. Det tar max två timmar att lära sig ett receptionsjobb på ett mindre företag, sen får man prata strunt resten av tiden. Men det är jag ju ganska bra på. Det som var bra var att jag var på själva bemanningsföretaget, i deras egen reception. Det är jättetrevligt att vara där och jag hann prata en del med min chef inför onsdag.

Om någon undrar så vill jag ju inte jobba i reception alls, i så fall hade det varit plättlätt att hitta ett jobb. Vi letar efter nåt mer avancerat som passar min profil bättre. Jag behöver nämligen få TÄNKA på arbetstid annars går min hjärna ner på lågvarv och då är surfa det enda jag klarar av.

Idag såg jag fram emot en dag med betald ledighet, och det ser ju ut att bli en fantastisk dag. Jag hade hoppats på att kunna fixa det i trädgården som jag borde fixat i höstas. Vårstäda lite helt enkelt. Men... precis nu ringde de och sa att ordinarie vikarie på bemanningsföretaget är sjuk och att de behöver mig mellan elva och fem. Jahapp. Bara att dra på sig arbetskläder och ansikte och dra dit.

Inga kommentarer: