torsdag 9 april 2009

Skärtorsdag

Idag börjar påsken och jag har varit ledig, eller varit "stand by" snarare. I morgon bär det av till Örebro. Det är ganska surrealistiskt att vi faktiskt ska vara på påskfestivalen i morgon igen. Även fast vi bara har missat festivalen ett år så känns det snarare som fyra. Det var ju nästan två år sedan vi dansade sq-dance sist. Det ska bli intressant att se om vi minns nåt. Upp till plus borde sitta i ryggmärgen i alla fall. Sen är det bara att kasta sig ut.

Kul ska det bli i alla fall att träffas allihop och att ha med Tove för första gången. Får se hur det funkar att ha med henne på en sån är resa och bo på hotell och det. Som det ser ut nu stannar jag och Elin kvar på söndagkvällen också och dansar på Brunnsparken så nu har jag packat danskläder för tre dagar och två nätter. Jag som brukar ha jobbigt att välja EN dansoutfit.

1 kommentar:

Macke sa...

Tjena, Frida!
Kul att du får återuppleva rut-dansen igen!
Spännande att läsa om livet, Tove och att du är på g att jobba igen. Du får ha lycka till med allt! :-)
Tack för din kommentar i bloggen! :-) För någon dag sedan fick jag erbjudandet att stanna 6 månader till i Tokyo och det antog jag så jag måste avsäga min plats på kryssningen. Schyrre-burre av dig att boka den åt mig. Du får ge Daniel i uppgift att ge dig en extra kram från mig (avancerat, va?)! Längtar att träffa er igen. Jag (vi) kommer hem i Augusti. Ska försöka lära Chie lite svenska innan dess! Ha det skönast så hörs vi!
KRAMAR från Macke i Nippon