onsdag 22 april 2009

Må du Bra av det här?

Jag läser aldrig damtidningar eller liknande tidskrifter. Jag fattar inte hur man har tid att göra det eller hur man kan betala 40-50 kronor för en dylik blaska. Här i receptionen där jag sitter just nu finns lite tidningar att läsa för besökare. Till exempel tidningen "MåBra". Rubrikerna på framsidan lyder:

"Bikinipanik? Snabba fix för magen och självkänslan"
"Nya sömnpiller utan biverkningar"
"Strunta i vågen, klä bort valkarna"
"Slipp bristningar och ärr för alltid"
och sist men inte minst:
"Läckra smörgåstårtor"

När jag läst dessa rubriker mår jag redan sämre än innan jag tog ner tidningen från hyllan. Jag har blivit medveten om att min kropp förmodligen har fler fel än rätt och att jag borde börja ha bikiniångest NU och dämpa min därav dåliga sömn fram till sommaren med sömnpiller. Eller varför inte börja tröstäta smörgåstårta.

Inga kommentarer: