fredag 24 april 2009

Ful på insidan

Idag känner jag mig riktigt snygg på utsidan (jo, man får faktiskt tycka så) men desto fulare på insidan. Inte insidan som i själen utan snarare insidan som i bihålorna. Det jag vill säga är alltså att jag blivit förkyld igen. Det liksom svider i alla gångar i huvudet. Jätteskönt...not.

Jag kände att det försökte bryta ner mig bit för bit i går kväll och trodde jag skulle vara helt stenad när jag vaknade, men det var inte värre än morgonen innan som tur var så det blev till att pallra sig iväg.

Jag är verkligen less på att vara förkyld!!!!!

2 kommentarer:

Puman sa...

Trist att du är på väg att bli sjuk, och särskilt när det är så fint väder... Det är inte pollen du reagerar på?
KRAM

Frida sa...

Trist värre, men jag kommer nog välja att ignorera det i helgen. Vill dansa ju...

Näpp pollen är det knappast om jag inte fått allergin nu precis..