söndag 5 april 2009

Vårfest med klös!?

Igår var vi iväg på vårfest hos Boogie Lovers. Kvällens tema var dansfilm och musikal. Vi var chockerande nog full bil från vår metropol i norraste norrort och det var jättetrevligt tyckte jag! :) Denna gång gick vi in för maskerad och det var fem olika filmer eller musikaler representerade i vår bil - Singin' in the rain, Hair, Blues brothers, Cats och Chicago.

Vi kom fram i lagom tid och det visade sig att det var bordsplacering igen. Det är både si och så tycker jag. De andra fyra hamnade precis nära varandra medan jag hamnade så långt bort det gick i princip, men det kanske var rättvist då jag är den som känner sig mest hemma där av oss fem. Det var riktigt god och vitlöksstinn buffémat och bror kom och förgyllde min middag med en snaps. Trevlig kille det där...

Efter middagen blev det dans, först till datorn och sen till livebandet the Warmers. Tyvärr, tyvärr, tyvärr måste jag klaga på musiken igen! Tråkigt, tråkigt, men den var inte bra. Inte alls på långa vägar tillräckligt bra för att jag ska bli nöjd. För lite fox på det hela taget, inga två-långsamma-två-snabba, för mycket disco i datorn och för dåligt repat på live:et. Hoppas på bättring till nästa fest!
Jag var ju då en riktig tjusig kissemiss från musikalen Cats. Så jag svassade runt med min långa svans tills den blev alldeles för jobbig och varm att dansa med. Men jag kände mig ganska fin i alla fall. :) Om någon råkade kliva på min tass sa jag ifrån med ett bestämt "Mjaajjj!" men jag blev inte tvungen att klösa någon och jag fick anledning att spinna av mysfoxvälbehag. ;) *Kurrrr*

Efter mina fina poser ovan så lättar jag upp stämningen med bilder på lite andra festdeltagare!

3 kommentarer:

Puman sa...

Tjusigt tjejen! :-)
KRAM

Frida sa...

Tack! Närmare förebilden (Puman) kommer jag nog knappast! ;)

Puman sa...

:-) Du är go du!