måndag 20 april 2009

Jobb efter helgens arbete

Som jag trodde fick jag jobba idag och kanske större delen av veckan. Ska få veta mer under dagen. Känner mig ändå hyfsat pigg idag, fick sova länge som tur var. Kroppen skriker inte allt för högt heller. Får se vad den säger under kvällens danspass. *Aj!*

Vi tillbringade alltså denna isvindsblåsiga helg inomhus i Elins nya lya. Nu är vardagsrummet betydligt finare än innan. Daniel och jag ägnade oss åt att täcka de gamla vävväggarna med EsayCover och ny tapet. Tove sprang runt och åt spackel när hon inte sov. Nädå, vi försökte ha rummet så barnsäkert som möjligt när hon var vaken, så hon inte skulle stoppa ner händerna i intressanta färgburkar, tapetklister, leka med sågen eller nånting sånt. Det gick över förväntan att ha henne med. Elins föräldrar var också med och fixade och Elin själv förstås. Roligt att ses även i ett sådant sammanhang. :)

Man är ju inte van att kroppsarbeta så många timmar i sträck och benen värkte igår kväll. Det blev ett bad och sen lite tv innan jag slockade ganska tidigt.

Inga kommentarer: