torsdag 2 april 2009

Tillbaka på Kungsholmen

Jag fick åka tillbaka till Kungsholmen redan idag eftersom ordinare är och vittnar och ordinarie vikarie är sjuk. Åtta till tolv ska jag vara här är det sagt men det kan nog bli både kortare och längre beroende på rättegången.

Jag har alltid tänkt att jag inte är ett dugg avundsjuk på de ambulerande vikarierna jag själv har haft genom åren. Sitta och stirra på någon annans jobb i många timmar utan att det händer någonting. Här är precis samma sak. Toklugnt kontor. Men några timmar gör ju ingenting. Det finns ju en dator och då kan jag roa mig ganska bra även fast de spärrat både FB och MSN här. ;)

Tänkte jag kunde använda tiden till att skriva en krönika men jag behöver ett uppslag som inspirerar mig. Annars rinner inga stavelser ur fingrarna.

Inga kommentarer: