torsdag 16 april 2009

En bra dag!

Idag känns som en sån där dag när allt bara flyter. Eftersom jag blev ledig även idag så bestämde vi oss för att traska iväg till öppna förskolan med Tove. Halvvägs dit så ringer mobilen. Chefen - äntligen. Hon började samtalet med att säga "Grattis!!" och eftersom jag inte fyller år idag förstod jag ju att jag fått jobbet (eller "uppdraget" om vi ska va noga) i Solna.

Såååå skööööönt!!! Dels att jag fick det så jag kan börja jobba på riktigt förstås, men också det att jag fick det så jag slipper fundera på varför jag inte fick det. Varför de inte tyckte om mig och så. Men nu ville de ju ha mig och det har jag ju lättare att förstå. Haha. Jag ska börja om två veckor och tills dess står jag stand by som nu = troligen ledig. Uppdraget är på 13 månader så det är också bra.

På öppna förskolan blev Daniel välkomnad med orden "här kommer ju kändispappan" och hela reportaget från igår satt uppsatt i hallen. Lite kul. När vi gick hemåt handlade vi bakelser till fikat för att fira det nya jobbet och sedan ska jag dansa lite "på klubben" ikväll. När jag vaknade i morse fick jag klart för mig via sms att en kompis härifrån ska spela musiken där ikväll och då passar jag på att åka med förstås. :)

Vi fick också veta på ÖF att ett likadant hus som vi har är till salu och de har inrett vinden vilket vi haft vaga planer på. Det fanns jättebra bilder på nätet och deras trapplösning var väldigt bra. Så för första gången så känner jag att vi hittat en möjlig lösning på vårt-hus-har ett-rum-för-lite-problemet. :-D Så nu har Daniel nåt att räkna på under pappaledigheten. ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ajaj, nu kommer man bli involverad igen känner jag ;)

Puman sa...

Men vad ROLIGT!!! Grattis! :-) KRAM