tisdag 28 april 2009

Hög tid att skriva om papperna

Jag fick vara ledig hela dagen igår och det var väldigt skönt. Jag kunde sova ut lite efter söndagskvällens dans och sen hämta familjen på Arlanda så de slapp ta sig hem kommunalt. Sen hade vi en lugn och skön semesterdag i solen tillsammans. Mysigt.

Idag är jag tillfälligt tillbaka på Kungsholmen. Det är förhoppningsvis sista gången jag är här och jag ska bara vara här i tre timmar. Hon som jobbar här, som jag slogs med om jobbet du minns, hon är nämligen iväg på intervju igen, för receptionisttjänsten på samma företag! Det blir bara mer och mer spännande det här. Vi kommer alltså kanske bli kollegor där framåt hösten. Ska bli intressant att se hur jag ska snacka mig ur att jag inte sa vad jag visste sen...

När jag är klar här ska Daniel och jag ses och skriva om vårt testamente. Det borde vi gjort för ett år sedan men idag blir det av till slut. Eftersom vi fått barn så gäller inte det vi skrivit längre. Arvslotten går före. Testamente kanske låter som något tragiskt, men det är ganska viktigt att ha om man inte är gifta och har gemensamma tillgångar, till exempel ett hus. Om det värsta skulle hända skulle det ju vara väldigt jobbigt att dessutom behöva flytta.

Dessutom är jag av den bestämda uppfattningen att om man har alla papper i ordning mellan sig, samboavtal, äkteskapsförord eller vad man nu väljer att ha i sin situation, blir man tryggare i förhållandet och risken är mindre att man nånsin behöver använda de där pappiren.

Inga kommentarer: