torsdag 2 april 2009

Äntligen!!!

..har Elin blivit med lägenhet! En alldeles egen etta i superperfekta Mörby. Vi kommer nu bara ha 20 min tåg mellan oss. Jag är så glad så glad för hennes skull att jag nästan grät igår när det blev klart. Ser fram emot att hjälpa till att fixa till lägenheten och flytta picket och packet så vi får sitta där och mysa med varsin kopp te snart och titta ut över den otrooooliga utsikten! Eller varför inte smutta på varsitt glas vin på takterassen på baksidan i kvällssolen... :) :) :)

1 kommentar:

Anneli sa...

Ja, du Frida. Jag är också så enormt glad att hon fick lägenheten. Själv gick jag som på nålar och när jag fick beskedet så både skrattade jag och grät, samtidigt som jag skulle gå till jobbet. Vem kunde konsentrera sig, inte jag inte.
Här har vi också ett bevis att du är en superduper kompis till Elin. Kram