onsdag 8 april 2009

Nu är det bara att vänta

Jag har varit på min andra (och tredje) intervju idag. Jag tog kommunala medel dit eftersom jag skulle vidare in till stan och det gick betydligt smidigare än väntat även fast det tog lite tid. Bra att veta.

Intervjun gick okej, jag fick också en grundlig företagspresentation den här gången och det gjorde mig mer intresserad av jobbet. Som extra bonus fick jag träffa tjejen som har tjänsten idag och som kommer fortsätta ingå i samma grupp. Det hon berättade kändes jättebra, företagskulturen verkar vara som på mitt förra jobb och det är verkligen positivt. Dessutom stämde det väldigt väl mellan oss direkt och det kändes som att hon också tyckte det kunde vara trevligt om vi blev kollegor.

Efter intervjuerna som den här gången tog en och en halv timme(!) åkte jag in till stan för lite shopping innan Kungsholmen. Lite businessplagg hade jag tänkt mig men mina ögon är hopplöst inställda på danstoppar. Jag är så sällan inne i stan att jag måste passa på att besöka favoritbutikerna. Som tur är kan de jag köpte nog fungera som både och. :)

Nu är det snart bara en halvdag till påsk och det är troligt att jag inte får veta nåt om tjänsten innan dess. Det är bara att vänta och se och dansa som en tok under tiden. Som tur är har jag tre dýgns intensiv dans framför mig.

Inga kommentarer: