tisdag 28 april 2009

Blender på Skultuna

Jag vet att jag har börjat skriva så lååååånga inlägg igen så nu ska jag försöka hålla mig kort. Danskvällen på Skultuna var som natt och dag mot den på Yesterday. Blender blir bara bättre och bättre om det nu är möjligt. De är ett av få band numera som kombinerar bra buggmusik med mysiga foxlåtar på ett aldeles strålande sätt. De kör några riktigt härliga shuffle att röja loss till och de har några nya foxpärlor som jag verkligen gillar.

Det var, som alltid, massa bra dansare på plats. Skultuna är ett säkert kort på det viset eftersom det åker dansare dit från många håll. Jag fick sitta första men fick andra med en kille från Ebba som jag bara dansat ett par gånger med förut. Nu stämde det plötsligt perfekt i foxen så det var en riktig fullträff. Han har hållningen, basicen och lite finlir precis i min smak. Dessutom precis lagom lång.

En helt ny kille blev det också under kvällen som var en glad överraskning. :) Efter paus fick jag dansa hela tiden och bara bra dans så jag var riktigt glad och nöjd. Plötsligt var det sista och jag hade ingen bokning och fick nöja mej med att sitta och titta på. Lite klantigt men det fanns inte riktigt nåt lämpligt bokningsobjekt där. Kan va känsligt det där ju.

Det här var sista kvällen i Lagårn för säsongen. Nu börjar logdansen och jag bara älskar den där logen!! Så mysigt och så bra dans det brukar vara där. Tyvärr ser dansprogrammet lite halvtunnt ut fram till Juli men kanske det blir nåt besök där ändå innan dess.

Ok, jättekort blev det inte men du verkar ju orkat läsa ända hit så...

Inga kommentarer: