tisdag 21 april 2009

Plötsligt hände det!

Vi hade en av våra bästa dansträningar hittills igår. Dels fick vi en fotarbetes"tur" att nöta på som vi satte fint till lite nice BW-musik. Den avslutades med en liten käck hopp-kick för tjejen och var inte snäll mot mitt högra lår som redan hade ont! Man jag tror aldrig vi kört hårdare fram till paus. Helt sjöblöta.

Sen var det dags för lite teater igen. Vi fick gestalta tre olika slags låtar, först individuellt då vi gick omkring på led och sen i par. En med attityd, en äkta dansband och en romantisk låt för typ fridans. Och som vi rockade!! För första gången ever vågade jag släppa loss helt och bara köra på och ha roligt! Så fruktansvärt kul! Speciellt fridanslåten, ojojoj, så kuuuul!! Det häftiga var också att när jag väl vågade släppa alla spärrar kom massa roligt fotarbete och höfter och allt möjligt fram av sig självt. Nu hoppas jag att jag minns den här känslan till allt mitt dansande framöver!

Inga kommentarer: