lördag 25 april 2009

I solen

Det är så ovant att vara helt ensam hemma. Hur gör man?? Om man inte har en plan gör man ju ingenting. Det borde i och för sig passa mig ganska bra eftersom jag borde ta det lugnt och bli frisk. Men ändå. Jag blev inte heller sugen på att fixa rabatterna som jag hade tänkt, jorden såg snustorr och stenhård ut. Tror jag inväntar ett regn.

Jag har i alla fall gjort sommarfint i uterummet och sen har jag suttit och lapat sol på altanen. Jag kanske lyckades komma en nyans närmare knallrött. Alltid nåt. ;)

Under dagen har jag också följt Nordiska mästerskapen i bugg lite på distans och glädjande nog dansade mina vänner Cenny och Anne-Marie till sig en pallplats i seniorklass. Hurra för Er!!! :)

Nu blir det ost, kex och små bitar av päron. :-P

Inga kommentarer: