fredag 17 april 2009

Nöjd med dagens verk

När jag kom hem idag mötte Tove mig i dörren med ett skratt och visade snabbt vägen ut till Daniel som stod vid grillen och hade korkat upp en flaska vin. Inte alls fel. Skulle jag kunna vänja mig vid. ;) Ikväll blir en lugn kväll med lite tv och spel. Skönt.

Om man tänker efter, vilket jag gör ibland, är det ju faktiskt inte alls dumt att jag får vara på själva bemanningsföretaget och jobba. Det kan ju inte vara fel för framtiden att ha fått chansen att lära känna alla rekryterarna och uthyrarna som kollegor. Jag passar självklart på att nätverka som sjutton när jag är där. :)

Arbetsdagen idag rullade på bättre än väntat. Dels var det lite fart på kontoret så att jag faktiskt var tvungen att jobba och dels så företog jag mig projekt; fixa-en-intervju-till-en-dansvän. Nu när jag själv kan andas ut angående jobbet så tog jag tillfället i akt att tänka lite på någon annan. Nu är det bara att hoppas intervjun ger något trots att konjunkturen talar emot just nu. :)

1 kommentar:

Puman sa...

Tack för att du tänker på mig! Ser fram emot intervjun, det ska bli kul att få lite färska intryck.
KRAM